Vragen of sparren? Bel: 31 (0)6 10 88 04 80

Vindingrijk transformeren

Een lerende organisatie in de praktijk
Maak een afspraak

Boek Vindingrijk transformeren

‘Investeer in mensen, dan groeit je organisatie’

Boek vindingrijk transformeren - Huub van de Wiel

Werkzaam als leider, (verander)manager of adviseur? Wil je je verder ontwikkelen in transformatie- en veranderprocessen? En zo de impact van leiderschap en de executiekracht in de organisatie vergroten? In het boek ‘Vindingrijk transformeren’ laten we je aan de hand van een case zien hoe je dit succesvol in de praktijk kunt brengen.

In het eerste deel van dit boek geef ik samen met Bharet Bhansing inzicht in de totstandkoming van ons meerjarige en unieke praktijkverhaal. We begeleiden een transformatieproces waarbij mensen zowel op persoonlijk als functioneel vlak boven zichzelf uitgroeien. En zo met steeds meer energie gaan werken aan verbeteringen een haarscherpe visie op verandering ontwikkelen, waarbij iedereen in het bedrijf meedoet. Een integrale aanpak met leidinggevenden in de hoofdrol, die zichzelf steeds opnieuw uitvinden. Het is de sleutel tot succes. Resultaat is een gezond en wendbaar bedrijf dat het aantal klanten ziet groeien en de tevredenheid van de medewerkers ziet stijgen. Iedereen is gedreven om meerwaarde te leveren aan de klanten, totdat er een verrassend besluit wordt genomen.

Deel twee bestaat uit veertien pragmatische bouwstenen om eigen transformaties vorm te geven. Bouwstenen die ondersteunen bij veranderopdrachten en handvaten bieden om direct aan de slag te gaan.

Podcast
Meer een luisteraar dan een lezer? Beluister de podcast die we naar aanleiding van het boek gemaakt hebben.

Wat kun je verwachten?

Persoonlijk

Persoonlijk

Mensen doen zaken met mensen. En persoonlijk contact staat dan ook altijd voorop. Want om beweging te creëren en het hoogst haalbare resultaat neer te zetten, hebben we elkaar hard nodig.

Expertise

Expertise

Inmiddels heb ik de nodige vlieguren op mijn naam staan. In verschillende disciplines en bedrijfstakken, en zowel vanuit de positie van dienstverlener alsook binnen de eigen organisatie.

Klantfocus

Klantfocus

Onze samenwerking draait niet om mij, maar om je organisatie, je mensen en vooral ook je klanten. Met als doel die drie succesvol samen te brengen en hierin de juiste balans te vinden.

T

Transparant

Transparant

Elke samenwerking begint met het managen van verwachtingen. Ik zeg dan ook wat ik doe en doe wat ik zeg. Denk mee en denk vooruit. En vertel je niet wat je wilt horen, maar wat je horen moet.

Prikkelend

Prikkelend

Net over de grenzen ontstaan meestal de beste ideeën. Ik stimuleer mensen dan ook om het onbekende te ontdekken, zichzelf te verrassen en te verbazen, en zo verder te komen dan gedacht.

1

Pragmatisch

Pragmatisch

Mijn aanpak is flexibel en wendbaar en ik benader de zaken op nuchtere en realistische wijze. Uitgaande van wat je nodig hebt, niet van wat je denkt nodig te hebben. En gericht op resultaat.

Plezier

Plezier

Het is mijn passie om vakkwaliteiten naadloos te combineren met een persoonlijke touch. Om zo ook ruimte te laten voor de menselijke kant van het verhaal met een lach & een traan.

Lead to Learn

Lead to Learn

Huub van de Wiel
T: +31 (0)6 10 88 04 80
E: huub@lead2learn.nl

Meer over ons
Contactformulier