Vragen of sparren? Bel: 31 (0)6 10 88 04 80

Wie ik ben

Een flinke dosis energie, humor en volharding
Maak een afspraak
Als je zaken doet, moet je zaken begrijpen. En dat doe ik. Ik weet hoe het eraan toe gaat aan de managementtafel en in de boardroom. Puur omdat ik daar zelf gezeten heb. Als consultant, lijnmanager en programmamanager, maar vooral ook als persoon. Ik spreek de taal, ken de wegen en heb honderden fouten als ervaring. Ben wars van hokjes en sociaalwenselijke antwoorden. En besef bovendien dat je soms gewoon dingen moet doen om dingen gedaan te krijgen.
Mensen in beweging krijgen is al langer mijn doel en persoonlijke passie. Nu in het bedrijfsleven, destijds als sportinstructeur. Van zwemles tot abseilen. En van tembuildingsprogramma’s tot survivalweekenden. De verschillen zijn echter niet zo groot. Om prestaties van wereldformaat neer te zetten en succesvol te zijn, dien je de stretch op te zoeken. Ik stimuleer mensen ook in dit vakgebied om in het diepe te springen, spring daarbij altijd zelf mee of zorg voor een vertrouwde landing. Om zo elke dag weer iets nieuws te kunnen leren.

Podcast

Wil je graag meer weten over mij, de diensten die ik kan verzorgen of mijn aanpak. Luister dan naar mijn podcast. Ik neem je graag mee op reis.

Wat kun je verwachten?

Persoonlijk

Persoonlijk

Mensen doen zaken met mensen. En persoonlijk contact staat dan ook altijd voorop. Want om beweging te creëren en het hoogst haalbare resultaat neer te zetten, hebben we elkaar hard nodig.

Expertise

Expertise

Inmiddels heb ik de nodige vlieguren op mijn naam staan. In verschillende disciplines en bedrijfstakken, en zowel vanuit de positie van dienstverlener alsook binnen de eigen organisatie.

Klantfocus

Klantfocus

Onze samenwerking draait niet om mij, maar om je organisatie, je mensen en vooral ook je klanten. Met als doel die drie succesvol samen te brengen en hierin de juiste balans te vinden.

T

Transparant

Transparant

Elke samenwerking begint met het managen van verwachtingen. Ik zeg dan ook wat ik doe en doe wat ik zeg. Denk mee en denk vooruit. En vertel je niet wat je wilt horen, maar wat je horen moet.

Prikkelend

Prikkelend

Net over de grenzen ontstaan meestal de beste ideeën. Ik stimuleer mensen dan ook om het onbekende te ontdekken, zichzelf te verrassen en te verbazen, en zo verder te komen dan gedacht.

1

Pragmatisch

Pragmatisch

Mijn aanpak is flexibel en wendbaar en ik benader de zaken op nuchtere en realistische wijze. Uitgaande van wat je nodig hebt, niet van wat je denkt nodig te hebben. En gericht op resultaat.

Plezier

Plezier

Het is mijn passie om vakkwaliteiten naadloos te combineren met een persoonlijke touch. Om zo ook ruimte te laten voor de menselijke kant van het verhaal met een lach & een traan.

Lead to Learn

Lead to Learn

Huub van de Wiel
T: +31 (0)6 10 88 04 80
E: huub@lead2learn.nl

Meer over ons
Contactformulier