Vragen of sparren? Bel: 31 (0)6 10 88 04 80

Inspirerende workshops

Tot nieuwe inzichten komen
Maak een afspraak

Inspirerende workshops op maat

Tot nieuwe inzichten komen, kennis en vaardigheden aanreiken, draagvlak creëren of beslissingen makkelijker maken? lead2learn verzorgt op maat gesneden workshops en inspiratiesessies. Direct toepasbaar in de praktijk en alleen met onderwerpen die je ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Workshops als onderdeel van je reis en niet los georganiseerd. Denk aan leiderschapsoaching, realiseren en inrichten van een strategieproces, of een Belbin-workshop om elkaars talenten te herkennen, erkennen en in te zetten.

 Of beleef een inspiratiesessie vol kennis en met humor. Zodat je niet alleen iets leert, maar ook geïnspireerd wordt. Onderwerpen als: leiders in hun kracht, mijn boek ‘Vindingrijk transformeren’, effectief continu verbeteren, teamsamenwerking en de kracht van operationele stabiliteit, zijn thema’s waar ik me graag aan verbind.

Wat kun je verwachten?

Persoonlijk

Persoonlijk

Mensen doen zaken met mensen. En persoonlijk contact staat dan ook altijd voorop. Want om beweging te creëren en het hoogst haalbare resultaat neer te zetten, hebben we elkaar hard nodig.

Expertise

Expertise

Inmiddels heb ik de nodige vlieguren op mijn naam staan. In verschillende disciplines en bedrijfstakken, en zowel vanuit de positie van dienstverlener alsook binnen de eigen organisatie.

Klantfocus

Klantfocus

Onze samenwerking draait niet om mij, maar om je organisatie, je mensen en vooral ook je klanten. Met als doel die drie succesvol samen te brengen en hierin de juiste balans te vinden.

T

Transparant

Transparant

Elke samenwerking begint met het managen van verwachtingen. Ik zeg dan ook wat ik doe en doe wat ik zeg. Denk mee en denk vooruit. En vertel je niet wat je wilt horen, maar wat je horen moet.

Prikkelend

Prikkelend

Net over de grenzen ontstaan meestal de beste ideeën. Ik stimuleer mensen dan ook om het onbekende te ontdekken, zichzelf te verrassen en te verbazen, en zo verder te komen dan gedacht.

1

Pragmatisch

Pragmatisch

Mijn aanpak is flexibel en wendbaar en ik benader de zaken op nuchtere en realistische wijze. Uitgaande van wat je nodig hebt, niet van wat je denkt nodig te hebben. En gericht op resultaat.

Plezier

Plezier

Het is mijn passie om vakkwaliteiten naadloos te combineren met een persoonlijke touch. Om zo ook ruimte te laten voor de menselijke kant van het verhaal met een lach & een traan.

Lead to Learn

Lead to Learn

Huub van de Wiel
T: +31 (0)6 10 88 04 80
E: huub@lead2learn.nl

Meer over ons
Contactformulier