Vragen of sparren? Bel: 31 (0)6 10 88 04 80

Persoonlijke en teamontwikkeling

Mensen zijn ons grootste goed
Maak een afspraak

Een organisatie bestaat niet uit LinkedIn-profielen en functieomschrijvingen, maar uit teams en individuen. En mensen zijn dan ook de daadwerkelijke succesversterkers binnen je bedrijf. Zij trekken de kar van verandering en als je dat weet, accepteert en faciliteert , kun je bergen verzetten. Belangrijk is dan wel om te weten waar die talenten precies zitten, of ze op de juiste plek zitten en hoe ze zich in teamverband bewegen.

lead2learn helpt je het potentieel binnen je organisatie te verkennen. Gaat op zoek naar verborgen parels en ruimte voor verbetering. Helpt met zowel individuele als teamcoaching je talenten haarscherp in beeld te brengen en te versterken. Om zo succesvol te veranderen, verzuim te verminderen en productiviteit te verhogen. Elk perspectief voegt namelijk toe, maar dit samenbrengen ontstaat niet zomaar.

Individuele coaching

lead2learn helpt je als business coach. Leert je hoe je als professional kunt bewegen binnen de uitdagende context van je werk en hoe je programma’s opzet en de impact weet te maximaliseren. Laat zien hoe je teams optimaal inricht of vanuit de zijlijn de gewenste ondersteuning weet te bieden; de ander echt verder te helpen.

Je plek in de organisatie en je karakterprofiel zijn leidende elementen in de aanpak die ik je help te ontwikkelen. Spiegelend, adviserend en coachend. Maar ook inzicht in wat je nodig hebt van de ander of van je omgeving om te kunnen excelleren. Doorbreek je eigen glazen plafond en creëer je eigen succes.

Teamcoaching

Beter functionerende en zelfsturende teams bouwen? lead2learn leert talent te erkennen, herkennen, inzetten en verbeteren, en legt zo het fundament voor de onderscheidende kracht van samenwerken. Het in kaart brengen is één, maar dit leren toepassen is iets anders. lead2learn helpt om inzichten om te zetten in de dagelijkse praktijk – daar waar het daadwerkelijk gebeurt – en de impact die het nodig heeft om samen succesvol te zijn.

Talenten ontsluiten

Ondersteunend aan dit proces, maakt lead2learn in veel gevallen gebruik van de persoonlijkheidstesten (16 PF) en de teamrollen van Belbin. Dit echter zonder de profielen die binnen de organisatie gangbaar zijn, uit het oog te verliezen. En desgewenst te combineren of leidend te maken.

Ga op zoek naar welke horizon jouw talenten je leiden.

Wat kun je verwachten?

Persoonlijk

Persoonlijk

Mensen doen zaken met mensen. En persoonlijk contact staat dan ook altijd voorop. Want om beweging te creëren en het hoogst haalbare resultaat neer te zetten, hebben we elkaar hard nodig.

Expertise

Expertise

Inmiddels heb ik de nodige vlieguren op mijn naam staan. In verschillende disciplines en bedrijfstakken, en zowel vanuit de positie van dienstverlener alsook binnen de eigen organisatie.

Klantfocus

Klantfocus

Onze samenwerking draait niet om mij, maar om je organisatie, je mensen en vooral ook je klanten. Met als doel die drie succesvol samen te brengen en hierin de juiste balans te vinden.

T

Transparant

Transparant

Elke samenwerking begint met het managen van verwachtingen. Ik zeg dan ook wat ik doe en doe wat ik zeg. Denk mee en denk vooruit. En vertel je niet wat je wilt horen, maar wat je horen moet.

Prikkelend

Prikkelend

Net over de grenzen ontstaan meestal de beste ideeën. Ik stimuleer mensen dan ook om het onbekende te ontdekken, zichzelf te verrassen en te verbazen, en zo verder te komen dan gedacht.

1

Pragmatisch

Pragmatisch

Mijn aanpak is flexibel en wendbaar en ik benader de zaken op nuchtere en realistische wijze. Uitgaande van wat je nodig hebt, niet van wat je denkt nodig te hebben. En gericht op resultaat.

Plezier

Plezier

Het is mijn passie om vakkwaliteiten naadloos te combineren met een persoonlijke touch. Om zo ook ruimte te laten voor de menselijke kant van het verhaal met een lach & een traan.

Lead to Learn

Lead to Learn

Huub van de Wiel
T: +31 (0)6 10 88 04 80
E: huub@lead2learn.nl

Meer over ons
Contactformulier